כניסה למערכת | טל' ליצירת קשר 072-2501060
השמה ולווי תעסוקתי

שף איתי פרקש, מייסד kitchen studio החל לפני למעלה מ-5 שנים בהעברת סדנאות ייעודיות המותאמות להכשרת טבחים באופן מעשי.

כיום, החברה פועלת במדיניות ערכית קהילתית המושרשת בצוות ההדרכה המנוסה ומעניקה לחברה יתרון מהותי הן בהכשרה ממוקדת לצורכי המטבח המיועד והן בליווי תעסוקתי להשמת טבחים.

קיצ'ן סטודיו, מכשירה ומקנה כישורי עבודה מקצועיים לטבחים  בדגש מיוחד על הכוונה תעסוקתית לבוגרי קורס טבחים ומציאת המטבחים שזקוקים ל"ידיים עובדות" תוך ליווי תעסוקתי מלא במטרה לפתח ולשמר את הטבחים לאורך זמן.

קונספט ייחודי זה המשלב חינוך לעבודת צוות ושיתוף פעולה, משמש כבסיס התשתית להקניית מקצוע הטבחות.

הכשרות לטבחים נערכות בתיאום ציפיות והתאמה מלאה מול שף המסעדה או למטבח הסעדה מוסדי, כל זאת ע"פ הצרכים והתפריטים שהוגדרו מראש ובהתאמה מלאה לצורכי העבודה בפועל.

מסלול השמה של טבחים מתחיל באיתור מועמדים העונים לפרופיל העבודה והיכולת האישית הנדרשת מטבחים הסינון נערך ע"פ : ריאיון אבחון והתאמה, מיקום גיאוגרפי וזמינות, ראיון עם השף והכשרה וליווי תעסוקתי  מלא למשך 9 חודשי קליטה ועבודה במטבח המיועד.

בכדי לשמור על איכות מקצועית, החברה דוגלת בהכשרת  קבוצות מצומצמות (בין 15-20 איש) קבוצות לימוד בגודל זה, מבטיחות תוצאות מרביות באמצעות הדרכה אישית – פרטנית במהלך הסדנה המאפשרת לצוות לערוך: תצפיות, הכנה למסוגלות בעבודה ואפיון הטבחים להשמה ובעיקר שומרת על חווית הבישול בסביבה קשובה ומאתגרת.

קיצ'ן סטודיו, חרטה על דגלה ובליבה, לסייע ולהכשיר את הדור הבא של טבחים מעולים וזאת תוך נחישות, מסירות, מקצועיות והטמעת אהבה רבה למקצוע.  

עד כה, ערכה החברה השמה ל- 1,700 טבחים מוכשרים בטובי המטבחים בארץ.

רוצה להיות טבח?? הירשם כאן וניצור איתך קשר
);